maartjeinkiwiland.reismee.nl

Mangawhai, verhuisd and more!

Hi everyone!

Hier weer een op en top goed verhaal van mij. Geen idee waar ik moet beginnen, want er is weer heel veel gebeurd!
Donderdag had ik het diner met de andere interns van mijn stagebureau. Het was een BYO-restaurant dus je mocht je eigen wijn/champagne meenemen. Uiteindelijk eindigde iedereen dus met zijn eigen fles wijn en nouja dan kan je je wel voorstellen hoe de rest van de avond verliep. Zoals het altijd met oud en nieuw gaat: gelukkig hebben we de foto's nog! We gingen namelijk daarna ook nog met de bar crawl mee, waar de drankjes ook lekker goedkoop waren. Het was weer een geniaal avondje, maar de volgende werkdag was minder geniaal. Zelfs de lemon meringue deed me niet beter voelen aangezien er geen één kan opboksen tegen die van Koekela natuurlijk!

Vrijdagavond ben ik verhuisd, jaja! Want Lisa zou dat weekend weggaan en ik wilde niet achterblijven met een saaie Duitser in mijn appartement. Heel toevallig was er net een kamer vrij in het appartement van 2 Nederlandse meisjes tegenover mij. Dit kwam dus mooi uit! Ik heb ook nog eens kunnen regelen dat ik gratis kon verhuizen, wat normaal 50 dollar kost. Er was niemand thuis die avond om me te helpen sjouwen (ik heb op de één of andere manier toch nog wel veel spullen mee), wat uiteindelijk niet zo chill was waaantttt het brandalarm ging opeens af! Ik schrok me dood joh! Vooral omdat ik op de 19e en hoogste verdieping zit en ik in mijn eentje was en ik niet wist wat ik mee moest nemen. Ik had binnen 10 sec mijn belangrijkste spullen gepakt en de 19 verdiepingen met de brandtrap naar beneden gelopen. Er kwam geen einde aan en werd er gewoon duizelig van. Eenmaal beneden bleek natuurlijk dat het vals alarm was en stonden we daar met z'n 100en te wachten tot de liften het weer deden. 'Gelukkig' kwam ik als 1 van de laatsten beneden en kon ik dus wel als 1 van de eerste weer met de lift omhoog. Haha heb ik allemaal weer zeg.
Toen dus eindelijk mijn spullen allemaal overgebracht en voel me hier meteen veel meer thuis! We hebben een chille lounge hoek met een werkende tv en er wordt tenminste geleefd hier. Lijkt wel een beetje een studentenhuis dus dat is leuk!
's Avonds ben ik nog uitgeweest en kreeg ik nu te maken met wel leuke Maori-jongens, dus die bestaan ook! ;)

Zaterdag wilde ik shoppen tot ik erbij neer viel, maar het viel toch nog wel tegen. Dus na 2 uur gechilld in een park midden in het centrum (natuurlijk weer op een gigantische heuvel). 's Avonds voor de verandering eens niet uitgegaan en een filmavondje gehouden met Lisa (want die bleef uiteindelijk nog tot dinsdagochtend!).

Zondag heel onverwachts met mijn huisgenootje, een andere Nederlander, een Franse en iemand uit Israel met de auto naar Mangawhai gegaan. Hier kon je surfen dus we gingen er vol goede moed heen. Daar aangekomen (na 1,5 uur door super mooie natuur te hebben gereden) bleek er super veel wind te staan en waren de golven dus alles behalve goed om te surfen. Toen zijn we maar de rotsen gaan beklimmen die tot ver in de zee liepen. Was tof! En het wasnatuurlijk een mooi uitzicht aangezien er voor de rest echt niemand was op het strand. Ook nog van de duinen gerold en uiteindelijk weer terug gegaan. Toen ik thuis kwam en in het postvakje keek zag ik dat ik post had! Van Ineke, joepiee! Je bent de eerste, maar ik hoop natuurlijk dat ik er veeeel meer krijg! ;) Dankjewel!
Mijn adres is nu ook weer veranderd, maar de andere komen ook nog gewoon aan als het goed is. Nieuw adres:

Maartje Veeke
1910C / 21 Whitaker Place
Grafton, Auckland 1010
New Zealand

Dat was het weer! Ik heb nog niet veel plannen voor komende week, behalve dan weer een drankje doen met wat mensen, maar ik zal heus niet stil zitten dit weekend.

Liefs!

Kyra

en wat had je meegenomen....je koffertje? ;-)

Chrisssa

Maartieee!
Klinkt goodooo oelalaaa,
Waar blijven de picca's?jwz
ihih, Lathahahaa! xxx
Chris

Maartje

Haha nee Kyr, helaas!
En heb net wat foto's op fb toegevoegd :)
xx

mathilde

Top verhaal!
De foto's op je Cb zijn erg mooie.
Liefsss

mathilde

Ik bedoel Fb!;)

Marion

Hoi Maartje,
Wat een leuke verhalen om van je te lezen hoe het met je gaat.
En ik begrijp:meest goed!
Grappig dat nu je ver weg bent we meer over je daginvulling weten dan gewoon hier in Nederland.
Ik vind het verbazend hoor hoe je al die contacten al weer hebt en met hen gezellige dingen doet.
Hier een heerlijke nazomer op moment.
Na 4 weken eindelijk een beetje in het werkritme.Ik vond het verschil dit jaar erg groot tussen de relaxte vakantie en weer aan de slag.
Gisteren met Baluf een teleurstellende wedstrijddag gehad,zowel op de B als C onderdelen zat er een 0 tussen dus zonder diploma naar huis.Hij blijft een lieverd hoor,gewoon doortrainen en volgend jaar maar weer eens een nieuwe poging.
Vrijdag naar Rome!Daar zie ik naar uit!
Tot schrijfs,liefs,Marion.