maartjeinkiwiland.reismee.nl

Here I am!

He iedereen!!

Jullie zitten natuurlijk met smart te wachten op een verhaal van mij. Begrijp ik wel hoor ;)
De reis verliep goed, maar duurde laaaang. Echt veels te lang, dus ben blij dat ik pas over een half jaar weer het vliegtuig in hoef. Ik zat wel 1 keer naast een onwijs stinkende chinees, dus dat was even 10 uur doorbikkelen en veel slapen, maarja je moet er wat voor over hebben he!
Eenmaal aangekomen in Auckland stond er al iemand op me te wachten met mijn naam op een bordje. Een opaatje die me even naar mijn apartement bracht. Heel aardig en hij vertelde meteen allemaal dingen die ik moest doen enzo. Het zag er trouwens in eerste gezicht best mooi uit hier!
Het apartementje is oke. Er missen wat dingen in de keuken (zoals wat bestek en pannen), maar we hebben al geklaagd en hopelijk komt het morgen allemaal goed. Het kamertje is ook prima en deel het apartement met 2 duitse meisjes. Tanja is hier al 2 weken en heb ik eigenlijk nog maar 2 minuten gesproken. Het was niet een warm welkom ofzo dus dat was wel jammer. Ik ging dus maar snel naar bed want was ook gesloopt van de vlucht. De volgende dag ben ik naar het centrum gegaan, wat maar 10 min lopen is (een hele hoge berg op en af). Toen ik terug kwam was mijn 3e roommate ook aangekomen: Lisa. Meteen al een klik dus was super blij. Ze was er al 2 weken en kende alwat mensen met wie ze ook had afgesproken om te eten die avond. Dus ik ging met haar mee. Was gezellig! Eerst boodschappen gedaan, toen gegeten in hun hostel. Waar we trouwens via een geheime ingang in moesten want we mochten er eigenlijk niet in zonder dat we er sliepen haha. In het hostel ook wel weer veel mensen gesproken, iedereen zei dat ze maar 2 dagen in Auckland waren. Hier is blijkbaar niks te beleven. Dat gaf me niet echt veel hoop. Lisa gaat namelijk ook alweer over 2 weken hier weg om door te reizen. Zei zegt ook dat er hier niks aan is.. Ik hoop dus maar dat ik het die 4 maanden vol hou, wat meer mensen ontmoet en dat mijn stage leuk is! Na het eten gingen we nog even wat drinken. Meteen de eerste rugby wedstrijd meegemaakt, australie tegen nieuw-zeeland. Vind het maar een saaie sport.. Maar uitgaan is wel leuk! Heel veel backpackers en bijna geen aziaten (die je overdag alleen maar ziet hier). En lisa blijkt ook nog eens van dansen te houden dus ik vermaakte me prima. We konden trouwens niet overal naar binnen omdat wij tijdens de boodschappen ook alvast wat waspoeder hadden gekocht, maar die moesten we nog meezeulen. Haha en daarmee mochten we niet overal naar binnen!
Mijn eerste dag als eenzame Nederlander heb ik dus nog best goed volbracht! Op naar de volgende!

Ohja jullie willen vast ook wel mijn adres om me te spammen met post:

Maartje Veeke
1913B / 21 Whitaker Place
Grafton, Auckland
New Zealand

Jaja ik zit namelijk op de 19e (en hoogste) verdieping dus heb in ieder geval een goed uitzichtje. Misschien dat ik over 2 weken de kamer van Lisa neem (1913A), want die is net iets groter maar dat zal ik nog wel laten weten.

Nu ben ik het wel weer zat dat schrijven, en ben waarschijnlijk ook nog heel veel vergeten! Maar als jullie meer willen weten moeten jullie maar mailen ;)

xx

Annemiek

Hoi Maartje, fijn dat je er bent, en ondanks de stinkende chinees het hebt volgehouden, oja je kon niet anders, haha. Much fun, goede en gezellige contacten!! xxx

Petra

Hey Maartje, wat leuk om zo jouw avontuur te volgen. Hihi met je waspoeder onder je arm uitgaan, das pas leuk! Succes van de week met t begin van je stage,je gaat vast nog meer leuke mensen ontmoeten!! We gaan je blog volgen :))) liefs Petra

Marjolein

Hoi Maartje :) Leuk om te lezen zo hoe het met je gaat enzo :)!! Heel veel plezier nog en geniet er van! Als je terug bent moet je maar een keertje langs komen bij Koekela :) als je wilt! Xx bye!